Óriási akciókkal vár a ParaPark

10 júl, 2013

Itt a nyár, kitört a vakáció, a gyerekek már javában lubickolnak a szabadságban, a családok tervezik a nyaralást, programok után kutatnak. Ötlethiányban szenvedőknek, unatkozóknak kínál kiváló akciókat a ParaPark. Gyurkovics Attillával, a ParaPark megálmodójával beszélgettünk.

Kedvezményekkel várja látogatóit a ParaPark. Melyek is ezek pontosan?

Helyszíneinken az alapár 9000 forint, függetlenül attól, hogy két-három fő érkezik, vagy több, bár szerintünk az optimális a négy-ötfős csapatlétszám, így lehet igazán élvezni a programot és persze eredményesen teljesíteni a pályákat. A játékra befoglalják a helyeket mondjuk egy héttel előre, elutalják a részvételi díjat, a rendszer rögzíti és már jöhetnek is. Állandó akciónk, az úgynevezett „last minute” akció. Aki három nappal tud előre tervezni és megnézi a foglalási táblázatot, akkor ott narancssárga színnel kiemelve láthatja a last minut időpontokat. Ezek vagy eleve szabad időpontok, vagy olyanok, amiket a rendszer dobott le, jóllehet korábban bejelentkeztek rájuk, de nem utalták a részvételi díjat. Az akciós ár ebben az esetben 8000 forint, amit a helyszínen lehet kifizetni, ilyenkor nem kell utalással bajlódni, főleg hogy hétvégenként ez nem is lenne lehetséges.

Kimondottan nyári akcióval is kedveskednek az Önökhöz látogatóknak?

Igen, kifejezetten nyári akciónk az „Adj egy ötöst” fantázianévre hallgat és kis- és középiskolások számára hirdettük meg. Ennek a lényege, hogy adj tulajdonképpen három ötöst, vagyis három ötös érdemjegyet a bizonyítványból. Tehát ha gyerekcsapat érkezik és elhozzák az év végi bizonyítványt és felmutatnak összesen három ötöst – a magatartás és a szorgalom nem ér, de a készségtárgyak annál inkább – akkor mi csak egy ötöst kérünk, azaz ötezer forintot. Ez működhet úgy is, hogy egy srác „hoz” három jelest, de működhet úgy is, hogy a csapat dobja össze a jó jegyeket.

parapark3

Ezt a kedvezményt a normál foglalásokra is lehet érvényesíteni, vagy csak a last minute akcióra szól?

Az Adj egy ötöst kizárólag a last minute akciókra érvényes, tehát a 8000 forintból engedünk el még hármat, mi körülbelül negyven százalékos kedvezménynek felel meg, tehát jutányos áron és értelmesen tölthetik el nálunk az idejüket a 12-18 év közötti gyerekek, persze ha fel tudnak mutatni három darab ötöst a biziben.

Milyen kedvezményeket vehetnék még igénybe a ParaParkba látogatók?

Vannak olyan ad hoc akcióink, melyeket a Facebook profilunkra posztolunk ki, tehát érdemes követni minket a közösségi portálon. Ezek lehetnek kizárólag egy pályára érvényes kedvezmények, vagy különböző árengedmények, melyek a standard és a last minute játékainkra is érvényesek. Az akció természetétől függően viszont vonatkozhatnak akár az összes pályára is.

para

Hogy működik ez pontosan?

A facebookos nyereményjátékok során megadunk egy parapasst, vagyis egy jelszót, tehát ezért is érdemes követni minket a Facebookon. Amikor a jelentkező az oldalunkon befoglalja a kívánt dátumot, beírja az adatokat, nevet, utalási információkat stb., akkor lát még egy rubrikát, ebbe a rubrikába lehet beírni az aktuális parapass jelszót, illetve voucher kódot. Aki ezt helyesen kitölti, annak a rendszer automatikusan érvényesíti a kedvezményt, például ha kétezer forintos akcióról beszélünk, akkor a gép rögtön annyival kevesebbet kér a jelentkezőtől.

Fent szóba került a voucher, ami ugye egyfajta ajándékutalvány. Erről mit kell tudni?

A vouchert a honlapunkon lehet igényelni, szintén 9000 forintért. Ebben az esetben nem egy konkrét dátumra foglal be, aki játszani szeretne, hanem megigényli, kitölti az adatlapot, rendezi az anyagiakat és abban a pillanatban, ahogy ez megtörtént kap egy PDF formátumú kinyomtatható dokumentumot. Ez azért is praktikus, mert így kézzelfoghatóvá válik a dolog, akár ajándékba is adható. A voucher lényege, hogy az igényléstől számított fél évig az ország összes pályájára érvényes. Sőt, igazából hét hónapig, mivel rendszerünkben egy hónapra előre látni a szabad időpontokat, tehát ha a voucher lejáratának utolsó napján foglal harminc nappal későbbi időpontra, akkor azt is elfogadja a rendszer. Akcióinkat érdemes figyelni, mert például az adott kedvezmény keretein belül akár ezekhez az ajándékutalványokhoz is kedvezményesen lehet hozzájutni.

Brosuil Csaba

About the author

Related Posts

Leave a reply