Ugrálóvárak otthonra

0
305
ugrálóvár vásárlás

A bezártságot egyre nehezebben viselik a kisebbek, a szülők ezért megoldást keresnek, hogyan lehetne őket lefoglalni, ha lehet a kertben, ha nem akkor a szobában.

Szerencsére létezik megoldás mindkettőre. A Happy Hop felfújható ugrálóvárak kis helyen elférnek, tároláskor nem nagyobbak, mint egy utazótáska. Amikor használni akarjuk, pár perc alatt felfújhatóak a tartozékként adott kompresszor segítségével és már indulhat az ugrálás. Ezúttal nem a mami idegein.

A típus választék és a méretek sokszínűsége lehetővé teszi akár szobában is a felállítást, ami számtalan játék lehetőséget hordoz magában. Lehet kuckózni, szállodázni, ha már elfáradtak a gyermek, de akár akadálypályát is kialakíthatunk, tehát a lehetőségeknek csak  fantáziánk és a rendelkezésünkre álló hely szabhat korlátokat.

A Happy Hop termékeket használhatják bölcsődék és óvodák is, bár nagyon gyerek csapatnak a kicsit komolyabb felfújható ugrálóvárakat ajánljuk. A termékeket megnézhetik és meg is vásárolhatják az ugralo.hu ugrálóvár webáruházban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét